Skip to main content

+ de 30 anys elaborant productes de qualitat

DISFORNER, Congelats d'Artesania, neix l'any 1987 a Sabadell en un moment en què  la creixent industrialització dels processos de fabricació de pa i brioixeria  congelada, fa perdre l'essència de determinats productes.

Davant d'aquesta situació, Disforner aposta per mantenir fórmules i mètodes de treball artesanals adaptant-los a la tècnica del congelat.

Un cop assegurada l'eficiencia de les fórmules i la preparació del personal  (de 2 a 3 mesos d'aprenentatge) , Disforner comença a elaborar les Ensaïmades i les Coques (els nostres productes més representatius) i rep una resposta positiva per part del mercat.

Passats més de 30 anys d'aquells intensos moments, podem assegurar que aquella aposta per la tradició i la feina artesanal ha donat  resultats en forma de reconeixement per part dels nostres clients directes així com dels més de 20 distribuïdors que serveixen el nostres productes a diferents indrets.

Com a complement als productes que elabora Disforner també disposem de tota la gamma de productes d'Europastry , Empresa líder a Espanya i 5ena en l'àmbit mundial , passant des dels pans més bàsics als d'alta gamma, la brioixeria  més extensa del mercat, així com pizzes, plats preparats, especialitats veganes, etc.

Volem destacar, que darrere l'esforç en elaborar uns productes de màxima qualitat i de tenir els millors productes que ens poden oferir les empreses del sector, hi ha una ferma voluntat de donar satisfacció a qualsevol necessitat dels nostres clients.


Nice to meet you