Skip to main content

Des de 1987

Som Artesans i Especialistes en l'elaboració d'Ensaïmades i Coques.





Tots els nostres productes s'elaboren manualment i es congelen en cru.

 

Som artesans i especialistes en l’elaboració d’Ensaïmades artesanes des dels 15 grams fins als 800, tant buides com farcides de cabell d’àngel, xocolata, crema, sobrassada o el que puguis imaginar.

 

També elaborem Coques de Sant Joan, que poden ser de Brioix o de Pasta de Full, des de bases que el client pot acabar al seu gust fins a les de Fruita o les Farcides, populars tot l’any.

Amb la mateixa qualitat de pasta de Brioix tenim tota la varietat de Tortells.

 

En l’apartat de Croissant fem els farcits de xocolata també de pernil dolç i formatge, tant individuals com minis. Tenim a demés, un croissant molt especial: el Gegant de 800gr per fer farcit un cop cuit a gust del consumidor.