Fes la teva comanda

Qui som

logo disforner

DISFORNER, Congelats d'Artesania, empresa situada a Sabadell i dedicada a la elaboració i distribució en congelat de pastes, pa i pastisseria.

Des de la seva fundació l'any 1987, DISFORNER, produeix els seus productes de forma totalment artesanal i selecciona les millors materies primeres. D'aquesta manera aconsegueix diferenciar clarament els seus productes d'altres fabricats de forma automàtica o semi-automàtica.

Artesans de Disforner treballantArtesans de Disforner treballantArtesans de Disforner treballant

Aquesta gamma de productes inclou les ensaïmades (el nostre producte estrella), les coques, tortells, mones de pasqua, panellets i en general totes aquelles especialitats que pel fet de ser elaborades artesanalment, siguin clarament superiors.

DISFORNER, opera de forma directa a nivell comarcal (Vallès Occidental),i arriba a través de distribuïdors a diversos punts de la geografia. Finalment, disposa també d'una secció de cuits que reparteix diàriament pastes i pa per a aquells clients que prefereixen un producte de la màxima qualitat sense tenir la feina de coure'l.

A part dels seus productes, DISFORNER té en exclusiva la distribució de la marca Frida , del grup Europastry, líder indiscutible en vendes a nivell espanyol tant en pastes com en pa i que destaca a més per la seva constant inversió en tecnologia i la voluntat de garantir la millor qualitat.

En aquest capitol, cal destacar de forma expressa la importància que donem a DISFORNER al servei i a l'atenció al client: De res no servirà tenir el millor producte a preu competitiu si aquest no arriba al client al moment que es necessita i en perfectes condicions. Aquest és el nostre compromís.