Pa de Sant Jordi, ovalat, de 160 gr. aproximadament, en caixes de 12 unitats
Pastís de Sant Jordi, de 135 gr. aproximadament, en caixes de 15 unitats
Data: (Patró de Catalunya): 23 d'Abril del 2024
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
Història del Pa de Sant Jordi
És un pa de disseny que representa l'escut de Catalunya, quatre barres vermelles sobre fons groc. Elaborat amb gran cura a partir de pasta vella: de nous, de sobrassada i de formatge, fa que sigui un pa gustós i aromàtic. Per elaborar-lo es pasten les tres masses ambfarina, massa mare, mantega, sucre i sal que es deixen fermentar durant una hora. Es laminen les pastes de formatge i de sobrassada que es distribueixen alternativament sobre la pasta de nous i s'enfornen
Atributs i propietats nutricionals:
El pa de Sant Jordi, com altres tipus de pans, és un aliment molt nutritiu. El seu component principal són els hidrats de carboni, sobretot en forma de midó. També és una bona font de proteïnes però, com que són d'origen vegetal, la seva qualitat és inferior a les animals. Tot i tenir poca quantitat de vitamines i minerals, és un aliment que ha de formar part de l'alimentació habitual.
Carrer de Sarret, 40-50
08205 Sabadell, Barcelona
Telf.- +34 937 274 754
Whastsapp.- 647 797 251
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Utilitzem cookies al nostre lloc web. Alguns d’ells són essencials per al funcionament del lloc, mentre que d’altres ens ajuden a millorar aquest lloc i l’experiència de l’usuari (cookies de seguiment). Podeu decidir per vosaltres mateixos si voleu permetre les cookies o no. Tingueu en compte que si els rebutgeu, és possible que no pugueu utilitzar totes les funcionalitats del lloc.